{ "Description": "Toimialueen omistajuuden vahvistustiedosto kohteelle Microsoft 365 – aseta verkkosivuston pääkansioon", "Domain": "piiamakila.fi", "Id": "aa79e4e3-d50b-4055-bf3a-078899a9dab0" }
top of page

For All Major Home Appliances

IMG_2014.JPG

Miten päädyin yritysvalmentajaksi?

Kuinka päädyin yritysvalmentajaksi? Työskennellessäni mainostoimistossa asiakkuuspäällikkönä kohtasin usein tilanteita, joissa asiakkaamme olisivat voineet oppia muutamilla vinkeillä tekemään mainontaa itse. He kaipasivat apua, mutta kustannukset estivät heitä hyödyntämästä osaamistamme täysimääräisesti.

Tarkoitukseni ei ole vähätellä mainostoimistopalveluiden tarvetta, mutta monet pienyrittäjät voisivat hyötyä oppimalla käyttämään ilmaisia sisällöntuotanto-ohjelmia kuten Canvaa, integroimalla tekoälyä, kuten Chat GPT:tä sisällöntuotantoon ja aktivoimalla olemassa olevat sosiaalisen median alustat, kuten Facebookin ja Instagramin.

Asiakkaasi määrittelevät tarpeesi, mutta esimerkiksi kivijalkayrittäjänä varmista, että asiakkaat löytävät sinut. Google-näkyvyydestä huolehtiminen (Google Maps) ja verkkosivustosi/sosiaalisen median alustojesi päivittäminen auttavat asiakkaita tietämään yrityksesi tilanteen.

Vaikka käyttäisitkin mainostoimistopalveluita, ymmärrys digitaalisista alustoista on aina hyödyllistä. Haluan auttaa asiakkaitani ymmärtämään parhaan kokonaisuuden liiketoiminnalleen ja oivaltamaan asioita itse. Motivaationi nousee siitä, kun näen asiakkaideni oppivan ja innostuvan. Silloin oma osaamiseni todella auttaa muita.

Olen digitaalisen markkinoinnin strateginen suunnittelija, ja vuosien varrella olen toteuttanut monenlaisia kampanjoita, hoitanut mediasuhteita ja vaikuttajaviestintää. Monipuolisuus, idearikkaus ja rakkaus uuden oppimiseen ovat vahvuuksiani.

Valmentajaksi siirtymisen taustalla oli halu auttaa erityisesti pieniä yrityksiä, niitä, joilla on aina kiire, jotka ovat joskus pulassa ja kaipaavat konkreettisia tuloksia. Lähtökohtani ovat asiakkaideni asiakkaat, joiden käyttäytymiseen perustan toimenpiteet ja suunnitteluni. Digitaalisuuden ohella hyödynnän myös muita markkinointiviestinnän keinoja, sillä toimenpiteet perustuvat aina loppukäyttäjälle arvoa tuottavaan toimintaan.

Mitä minulle on tärkeää omassa yritystoiminnassani?
Haluan auttaa muita yksinyrittäjiä ja pieniä yrityksiä digitaalisissa kanavissa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä lisätä asiakasymmärrystä. Liekityn siitä, kun muut liekittyvät, ja nautin siitä, että voin hyödyntää osaamistani muiden hyväksi!

Katso myös valmiit koulutuspakettini ja muu palvelutarjontani.

Ota yhteyttä!

Tmi Piia Mäkilä 
Y-tunnus: 3222121-1

piia.makila4@gmail.com

044 997 2458 

bottom of page