{ "Description": "Toimialueen omistajuuden vahvistustiedosto kohteelle Microsoft 365 – aseta verkkosivuston pääkansioon", "Domain": "piiamakila.fi", "Id": "aa79e4e3-d50b-4055-bf3a-078899a9dab0" }
top of page
Piia Mäkilä opaspalvelut

Mäntyharju-
paikallisopas

Enemmän kuin luonto-opas.

Teen paikallisopastuksia kävellen (patikoiden), maastopyörällä sekä meloen Mäntyharjussa ja lähialueilla.

Voin myös lähteä seuraksi ja oppaaksi muuallekin, kuten vaikkapa Kartanokierrokselle Mikkeliin tai suunnitella sinulle/ryhmällesi vaikkapa liikunnallisen puotikierroksen. Teen tätä jatkuvasti kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten miksipä ei suomalaistenkin. Palvelukieliäni ovat suomi ja englanti. 

Pidän itse kaikenlaisesta luontoliikunnasta ja valokuvaamisesta. Opastuksissani pääasiassa ovat kokemuksellisuus ja elämyksellisyys sekä asiakkaan asemaan upottautuminen. Jos haluat oikein kunnon hikiliikuntaa, niin sitten tarjoan kumppaniyrittäjiäni Griffin Events Finland Oy:stä. Jos taas haluat edetä rauhassa ympäröivistä maisemista hiljentyen ja tarinoita kuunnellen, niin silloin käänny minun puoleeni.

Tunnen monet Mäntyharjun luontoreiteistä hyvin, sillä hankin "kannukseni" toimiessani Vuoden retkikohteenakin palkitun luontoreitistöhankkeen (Mäntyharju-Repovesi) suunnittelijana ja projektipäällikkönä. Virallisena paikallisoppaana olen toiminut Mäntyharjussa vuodesta 2015 alkaen. Teen muutakin matkailutoimintaa, kuten tarjoan majoitusta huoneistomajoitus Unelmassa (1-7 hlölle) Mäntyharjun keskustassa.

Maastopyöräilyn osalta olen suorittanut Suomen Ladun ohjauksen alkeet. Melonnan osalta kouluttauduin vuonna 2022 melontaohjaajaksi. Olen myös lumikenkäilyohjaaja. 

Toimin myös Mäntyharjun kansalaisopiston Retkeilyluotsi-kouluttajana, joten luontoreitteihin liittyvät tietoni pysyvät ajan tasalla. Paikallinen yrityskenttä on niinikään tuttu vuosien varrelta, joten räätälöiminen ja yritysyhteistyötuotteiden tekeminen onnistuu!
 

Piia Mäkilä paikallisopaspalvelut Mäntyharju

Koko päivän opastukset 
155€/5h + alv

Yhdessäkin päivässä ehtii kokea vaikka jonkin kauniin laavukohteen, kulttuurimelontaelämyksen Taidekeskus Salmelaan tai katsastaa upeat Citypatikan järvimaisemat. Hinta ei sisällä kalustonvuokrausta. Ryhmäkoko 1-6 hlöä. 

Muuta kiinnostavaa

Sign me up!
Vaihtoehto2_retkeilypiia.jpg

Kiinnostaa? Pyyhkäise tiedot lomakkeella tulemaan:

Kiitosta!

bottom of page